Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Terug naar overzicht

Wining Dining Het Witte Paard

Wining Dining Het Witte Paard

Een smakelijke arrangement!

Een smakelijk programma voor fijnproevers! U wordt ontvangen bij Wijngaard Hof van Twente. U krijgt een boeiende rondleiding door de wijngaard, wijnmakerij en de wijnkelder met aansluitend een proeverij van Twentewijnen met stokbrood en een Twents tapaplankje. Na afloop geniet u van een heerlijk diner waarbij uiteraard de Twentewijn geschonken wordt!

  • 15.00 uur Rondleiding door de wijngaard, wijnmakerij en wijnkelder, onderweg proefwijnen wit en Rosé. Op zaterdag met gids. Op andere tijdstippen op eigen gelegenheid in overleg.
  • 16.00 uur Proeverij van rode Twentewijnen met stokbrood en een tapaplankje, dit is het voorgerecht.
  • 17.30 uur Vertrek naar Restaurant Het Wapen van Delden, voor hoofd- en nagerecht.

De prijs van dit arrangement is € 72,50 per persoon, inclusief 3 glazen wijn bij het diner.

Reservering is noodzakelijk, tenminste 3 dagen van tevoren.
( Dit arrangement is ook voor groepen vanaf 15 personen te reserveren op maandag t/m vrijdag, Op zaterdag is het mogelijk om vanaf 2 personen te reserveren.)

LET OP: Nu in Coronatijd is het helaas moeilijk om de een plaats in een restaurant te garanderen. Bel voor meer informatie.

We kunnen een waardebon voor Wining Dining voor u maken: 2 personen €145,00
Waardebon