Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Terug naar overzicht

OPEN DAG TWENTEWIJN Zondag 27 september !! GEANNULEERD!!

16-09-2020
Scroll verder

Helaas hebben we de Open dag Twentewijn Toers voor aanstaande zondag moeten annuleren. Hieronder vindt u verdere informatie over de reden van deze wijziging en de restitutieaanvraag.

Reden van annuleren

Voor aanstaande zondag zijn de weersvoorspellingen erg onzeker. De extra maatregelen die we in verband met Covid-19 door de slechte weersomstandigheden moeten treffen, zijn ingrijpend. De sfeer en kwaliteit die we voorstaan kunnen we u als bezoeker hierdoor niet garanderen, we willen uw gezondheid niet in gevaar brengen en daarnaast riskeren we boetes als er we niet binnen de gestelde regels kunnen werken.

Restitutie aanvragen

Uiteraard krijgt u uw geld terug. De restitutie kan gemakkelijk via de bestelsite Eventbrite. Hieronder de stappen die u moet doorlopen.

1. Meld u aan bij Eventbrite
2. Ga naar 'Tickets' in je account. Selecteer het ticket waar u een restitutie voor wilt ontvangen.
3. Klik op 'Restitutie aanvragen'.
4. Controleer uw gegevens en selecteer een reden voor restitutie.
5. Klik op 'Doorgaan'.
6. Controleer uw gegevens en klik op 'Verzoek indienen'.

Mocht het niet lukken op deze manier uw geld terug te krijgen, stuur ons dan een mailtje via info@twentewijn.nl. We zorgen dan dat het geld op een andere manier bij u terug komt. Excuses voor het ongemak.

Bedankt voor uw begrip en we hopen u volgend jaar weer te ontmoeten op onze open dag of op andere momenten op onze wijngaard.

Met vriendelijke groeten,