Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Over Wijngaard Hof van Twente

Wijngaard Hof van Twente is opgericht op 01-01-2000 door Roelof en Ilse Visscher.

Scroll verder

Roelof wilde van kinds af aan altijd boer worden en wist zijn droom te verwezenlijken door de realisatie van 3 wijngaarden in Bentelo. 13 mei 2000 werd de eerste wijngaard gerealiseerd aan de Kloetenweg. In 2020 wordt het 20 jarige jubileum gevierd! 5,5 ha wijngaard werd aangeplant op 3 percelen: 2,5 ha Het Nieuwland, aan de Kloetenweg, 1 ha Sueterie, aan de Suetersweg en 2,2 ha aan de Hagmolenbeek in Bentelo. In 2020 zal er nog een hectare aan de Suetersweg worden aangeplant.

Het bedrijf heeft dan ruim 6,5 ha aan druiven staan, goed voor 25000 liter Twentewijnen.

In Neerlands Wijnmakerij, gevestigd op het erf van de Visschers, worden de druiven verwerkt tot de witte, rode en rosé wijnen. De dochters Joanne en Emy lijken met hun keuze studie voor een andere toekomst te kiezen, zoon Mart is vaak binnen het bedrijf te zien. Ook laat hij de Twentewijnen proeven op de Twentse Streekmarkt in Delden, elke eerste zaterdag van de maand.