Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Terug naar overzicht

Twentewijnarrangement

Een rondleiding door de wijngaard, wijnmakerij en wijnkelders, waarbij u 5 Twentewijnen proeft met water, stokbrood, kruidenboter en een dip.

Een rondleiding door de wijngaard, wijnmakerij en wijnkelders, 5 proefwijnen Twentewijn, water, stokbrood met kruidenboter en een dip.

U wordt om 15.00 uur ontvangen in de Sueterie, waarna u met een groepje en een gids naar de wijngaard wandelt en uitleg krijgt over wijnbouw in Nederland en Twente in het bijzonder. hoe is Wijngaard Hof van Twente ontstaan. In de wijnmakerij krijgt u een beeld en informatie over de vinificatie: hoe wordt wijn gemaakt? U proeft er een wijntje, krijgt uitleg over de vaten en tanks en bezoekt de barrique kelder. Vervolgens brengt u een bezoekje aan de "portkelder" waar de flessen Twentewijn vanaf 2002 liggen en u uitleg krijgt over de Sueterie Sterk en Sueterie Sprankel. In de wijnproeverij van de Sueterie, of bij mooi weer op het terras proeft u een aantal Twentewijnen met daarbij stokbrood met toebehoren. Voor de non-alcoholi is er druivensap en uiteraard water.

Elke zaterdag 15.00 uur - 17.00 uur
Prijs: € 17,50 pp

We hebben waardebonnen voor 2 personen! Waardebon Twentewijnproeverij

U kunt een Twentse tapaplank op verzoek bij bestellen

U kunt ook door de week de wijngaard een bezoekje brengen, zonder gids, met behulp van een tablet verkent u ons bedrijf. U betaalt alleen wat u genuttigd heeft.