Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Kijkje in de Wijngaard

U kunt ons de hele week bezoeken om te genieten van een Twentewijn, een kijkje in de wijngaard of een uitgebreide rondleiding met wijnproeverij te beleven.

Scroll verder

Wijngaard Hof van Twente is het hele jaar de moeite waard om een bezoekje te brengen. De seizoen maken het afwisselend. De Twentse wijnen, gemaakt van de eigen druiven van de eigen wijngaarden in Bentelo staan voor u klaar om geproefd te worden. We hebben een tablet voor u klaar liggen om zelf een kijkje te nemen op het bedrijf.

U kunt ook een afspraak maken voor een uitgebreide rondleiding met wijnproeverij op zaterdagmiddag of een afspraak maken voor groepen. We hebben een aantal arrangementen, maar we kunnen uiteraard samen met u een passend programma maken.

ARRANGEMENT TWENTSEWIJNPROEVERIJ
Rondleiding met wijnproeverij en tapaplankjes. 2 uur durend programma. Ook voor non-alcoholi of Bobbers. Elke zaterdagmiddag van 15.00 - 17.00 uur, reserveren! Of voor groepen op afspraak.

Opties: Koffie met Twentse lekkernij vooraf, extra kaasplank, wandeling vooraf, lunch. Neem hiervoor contact met ons op.

“Altijd al willen trouwen in een wijngaard!”

Een feestje vieren?

Een feestje vieren kan bij Wijngaard Hof van Twente op een verrassende Twentse manier.

Neem contact met ons op