Kijkje in de WijngaardU kunt op maandag tot en met zaterdag een kijkje nemen in de wijngaard. Met behulp van een QR-code, verwijzend naar een youtubefilm, kunt u zelf een kleine wijntoer maken. U kunt ook deelnemen aan de uitgebreide rondleiding met wijnproeverij op zaterdag, of op andere momenten voor groepen. Hiervoor is reserveren noodzakelijk. Daarnaast is de winkel open van maandag t/m zaterdag van 10.00 uur - 17.00 uur.

Corona maatregelen: wij vragen u niet te komen als u klachten heeft. Verder vragen we u afstand te bewaren naar ons als verkopers en naar eventueel andere aanwezige klanten

Mocht de winkel gesloten zijn (op zondag en door de week na 17.00 uur): buiten voor de Sueterie liggen de wijnen in een klimaatkast voor u klaar. U betaalt dan contant of op de pof. Dit kan tot 20.00 uur 's avonds.

Natuurlijk kunt u de wijnen ook via e-mail bestellen: info@twentewijn.nl, of online via https://www.denederlandsewijnw..., of via https://www.nederlandsestreekw...

Scroll verder

We zijn van maandag tot en met zaterdag geopend van 10.00 uur tot en met 17.00 uur.

Mocht de winkel gesloten zijn (op zondag en door de week na 17.00 uur): buiten de winkel voor liggen de wijnen in een klimaatkast voor u klaar. U betaalt dan contant of via een betaalverzoek.

Wijngaard Hof van Twente is het hele jaar de moeite waard om een bezoekje te brengen. De seizoenen maken het afwisselend. De Twentse wijnen, gemaakt van de eigen druiven van de eigen wijngaarden in Bentelo staan voor u klaar om geproefd te worden.

We hebben een aantal arrangementen, maar we kunnen uiteraard samen met u een passend programma maken.

ARRANGEMENT TWENTSEWIJNPROEVERIJ

Rondleiding met wijnproeverij en tapaplankjes. 2 uur durend programma. Ook voor non-alcoholi of Bobbers. Elke zaterdagmiddag van 15.00 - 17.00 uur, reserveren! Of voor groepen op afspraak.

Opties: Koffie met Twentse lekkernij vooraf, extra kaasplank, wandeling vooraf, lunch. Neem hiervoor contact met ons op.

“Altijd al willen trouwen in een wijngaard!”

Een feestje vieren?

Een feestje vieren kan bij Wijngaard Hof van Twente op een verrassende Twentse manier.

Neem contact met ons op
Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico