Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Kijkje in de Wijngaard

U kunt op maandag tot en met zaterdag een kijkje nemen in de wijngaard. Met behulp van een tablet kunt u zelf rond kijken. U kunt ook deelnemen aan de uitgebreide rondleiding met wijnproeverij op zaterdag, of op andere momenten voor groepen. Hiervoor is reserveren noodzakelijk. Daarnaast is de winkel open van maandag t/m zaterdag van 10.00 uur - 17.00 uur.

Corona maatregelen: wij vragen u niet te komen als u klachten heeft. U wordt daarnaast gevraagd zich te registreren. We hebben voldoende ruimte om afstand te kunnen houden. De groepen op zaterdag zijn kleiner, zodat u ook de kelders kunt bezichtigen.

Mocht de winkel gesloten zijn (op zondag en door de week na 17.00 uur): buiten voor de Sueterie liggen de wijnen in een klimaatkast voor u klaar. U betaalt dan contant of op de pof. Het is mogelijk om de gekochte wijn op het terras te nuttigen.

Natuurlijk kunt u de wijnen ook online bestellen. https://koopinhofvantwente.nl/koopin-retail-store/sk_194_39/ of via SEKK: https://www.sameneenkoekopen.nl/apart-vlees-bestellen.php?vleessoort=18, of stuur een mail met de Twentewijnen die u wenst te kopen!

Scroll verder

Wijngaard Hof van Twente is het hele jaar de moeite waard om een bezoekje te brengen. De seizoenen maken het afwisselend. De Twentse wijnen, gemaakt van de eigen druiven van de eigen wijngaarden in Bentelo staan voor u klaar om geproefd te worden. We hopen binnenkort weer een tablet voor u klaar liggen om zelf een kijkje te nemen op het bedrijf.

U kunt ook een afspraak maken voor een uitgebreide rondleiding met wijnproeverij op zaterdagmiddag of een afspraak maken voor groepen. We hebben een aantal arrangementen, maar we kunnen uiteraard samen met u een passend programma maken.

Corona maatregelen: wij vragen u niet te komen als u klachten heeft. U wordt daarnaast gevraagd zich te registreren. We hebben voldoende ruimte om afstand te kunnen houden. De groepen op zaterdag zijn kleiner, zodat u ook de kelders kunt bezichtigen.

ARRANGEMENT TWENTSEWIJNPROEVERIJ
Rondleiding met wijnproeverij en tapaplankjes. 2 uur durend programma. Ook voor non-alcoholi of Bobbers. Elke zaterdagmiddag van 15.00 - 17.00 uur, reserveren! Of voor groepen op afspraak.

Opties: Koffie met Twentse lekkernij vooraf, extra kaasplank, wandeling vooraf, lunch. Neem hiervoor contact met ons op.

“Altijd al willen trouwen in een wijngaard!”

Een feestje vieren?

Een feestje vieren kan bij Wijngaard Hof van Twente op een verrassende Twentse manier.

Neem contact met ons op